< Till bloggens startsida

Lille lille brosan

Hejsan!
Nu sitter jag i Linneas sommarstuga och lyssnar på lite musik. Träffade en nykomling i släckten idag, lille brosan! Visst är han söt? En blandning av nakenhund och chihuaua, men han har lite allt för stora öron. Vaknade halv 8a i morse, kände mej bara lite stressad att äta, byta om och duscha på 30min , humm..
 

kraam!
 
 

Sjukling

hej! Dagen startar illa nog med feber och huvudvärk. Blir att chilla i soffan och knarka alvedon, lånar Johans platta  och läser lite bloggar!
 
 
Pusss! 

David Lindgren

 
Hej! Var i Stockholm i helgen igen å träffade en massa kändisar! Men Blev mest glad över att ha träffad David och Panetoz. Blev som ni förstår en hel del kort och även autografer, en riktig idolträff alltså.
 
Puss på er! 

Sunset

Hej!
Igår kväll blev det kvällsmys på sjön, badade, sprang & paddlade med kusinerna. Känner hur träningsvärken spränger i benen efter de 8km, nu ska jag ut i det finna vädret o träna lite.
 
Puss!

Ozzy

 
Det är är lilla katten Ozzy , han är bara tre månader så han är ett riktigt litet busfrö. Flyger och klänger åt alla håll,  skulle gärna kunna ta med honom hem men han trivs bäst hemma hos Caisa.
 
Puss & kram skumbanan!

It´s photo time of course! p

 
Hade en awesome photoshot igår med Linnéa, tog sjukt mycket bilder och hade jättekul! 
 
"Shut up and smile :)"
 
 
 
 
 
 

All Around The World people want to be loved

 
 
 
       Bilder från i fredags, ibland önskar man bara att man inte finns. Särkilt när jag saknar dej så det gör ont!
 

Jag saknar dej (jag hatar dej)

Tittade på jag saknad dej förut och som vanligt gick det inte att stoppa tårarna. Varje gång jag ser filmen tänker jag att "tänk om det var jag som var Tina" Att ha en tvilling är mer än att bara ha ett syskon, det är halva ens själ. Älskar låten Turn The Tide av AiluCrash , och Ludvig är hur söt som helst!
 
 
Mutch Love!!