< Till bloggens startsida

Skype kväll

hej igen! Fick feber igår så stannade i soffan idag, sen ringde Nea på skype å vi pratade och hade kul. Saknar henne, men vi ses ju snart igen. Till veckan kommer min saknade Johanna, vi har inte träffats på ett år, så ska bli kul att träffa henne. Ha en bra kväll !
 

Happy birthday to me

hej igen! blev en liten paus pga att jag fyllde 14 igår. Var ute och åt och massa annat så kunde inte blogga, bilder på presenterna kommer senare. Känner mej lite nere idag, känner mej inte sjuk utan ledsen på nåt sätt. Så har tillbringat dagen i soffan med mina favoritfilmer , Titanic, The last song & fast and furious. Designen kommer snart, lovar!
 
 
 
P U S S !
 

I THINK ITS HOTT

Hej i värmen! 
Ligger ute å solar i det fantastiska vädret! kan inte bli bättre, drar ned och badar med kusinerna sen, så ha en awesome dag! 
 
Puss!

Stockholm

Men hallå där! Hemma igen efter en vecka i storstan. Älskar verkligen Stockholm, där finns allt jag älskar! Kändisar,shopping,grönan,gamlastan osv . Men nog om det, just nu sitter jag och sliter som en galning med en GRATIS design till mina läsare, blir nog klar i morgon skulle jag tro. Men döm mej inte, det är faktiskt första gången jag gör en gratis design. Om jag och såklart ni gilar designen kanske jag kan göra några personliga, men vi får se! 
 
 P U S S  P Å  E R !
 

Tylösand

Hemma igen efter en mysig vecka nere i Halmstad, badade 2 dagar av 7 känns sådär. Men hade jätte kul och träffade på många olika saker från öronmaneter till kändisar, so lets see!
 
Startade veckan med 24 grader på land & 20 grader i havet. Passade på att spana in snygga volleyboll spelare medan man var på after beach.
 
 
Vi blev tippsade om ett ställe i Båstad där det fanns hur goda räkmackor som hellst.
Testade på nästan hela traktens minigolfbanor & golfbanor.
Tog ett stopp för shopping & paus på espresso house.
Myste på stranden å träffade på Anton Hysén, inga bättre kort eftersm min kamera dog (Anton & en tjej på bilden längst till vänster)
Såg & lyssnade Andreas Lundstedt inne på hotellet medan man tog en drink.
 
 
Gick 2 mil på fredagen & fotograferade den fantastiska naturen runt om tylösand, snacka om trött i benen så pappa fick bjuda på glass.
 
Som ni säkert förstår har jag haft en jätte bra vecka även fast det varit dåligt med sol.
 
Puss & kram!
 

secrets på G

Hej! Som ni märker har ja inte bloggat på ett tag och det beror på att jag .. gör något...hemligt) och har inte tillgång till nät förän nästa vecka. Men nästa vecka får ni reda på vad.som hänt och blir en rejäl bildbomb skulle jag tro! S e y o u!

Redigering

 
      Före:
 
      Efter:
 
Redigerar lite bilder på daton, tyckte ni att det blev bättre/sämre?