< Till bloggens startsida

Insperation


Sportlov♥

Hej! Det bästa med sportlov är att man inte har några tider att passa eller en skolan att gå till. Man kan slappa och leva livet lixom, eller göra som mej gå upp vid 10 och börja städa i garderober och leta efter gamla kläder och hattar som man kan ha hur kul som helst med!

You are "AMAZING"

Sitter och käkar frukost, å lyssnar på min nya playlist! Tror jag kärat ned mig i Danny och Ulrik nu också ;O!
Spotify in my♥!

Länkbyte med clara

Länkbyte med denna tjej: CLARA BJÖRLIN
Clara är en glad tjej på 14år som spelar fotboll ochv tycker om att umgås med vänner och fotografera.

Claras Blogg

Nattinnebandy

Hej sitter och gör en bloggdesign går faktiskt riktigt bra! Sitter även och klipper sönder kläder till imorgon, haha nu tänker ni säker är hon dum i huvudet men vi ska vara zoombies på nattinnebandyn så då måste man offra lite gamla kläder och pappa får offra en tröja! puss

Man behöver inte vara smart för att förstå hur mycket du betyder för mej

You know i'm never leaving, cuz you're my angel sent from above


429205_233271640095899_125412277548503_490025_314028437_n_large

SE ALLT! TITTA!

asså bara för att man inte gillar/ älskar en person så behöver man inte förstöra dens liv! Han lever för sin dröm och älskar det. Om du nu hatar honom så mycket skit i honom och sköt dej själv, det finns andra som finns för Jusin och lever för honom. Så har ett råd till alla haters shut up and watch !!


JB

Musik är allt♥


Önskar mej en bästavän

Det är inte så svårt att dö för en vän,
men det är svårt att hitta en vän
värd att dö för!


Tumblr_lx3ra9yybl1r2wepeo1_500_large

Man kan inte alltid göra rätt, men man måste göra fel ibland

Livet som bloggare kan vara svårt, man kanske inte är super snygg och har 1000 vänner på facebook & råd att köpa massa kläder varje dag,eller är en ur duktig designer. Men alla har något specielt, och det kan man visa genom sin egen blogg.Det gäller bara att ta reda på vad! Alla tycker olika och har egna tankar och åsikter om olika saker. För att lyckas så bra som möjligt behövs bara ett stort leende på läpparna och att du är dej själv! Visst kanske inte alla tycker om att läsa om att " idag har jag varit i skolan..." men tänkt, vad är jag bra på, vad tycker jag och hur gör jag? Älskar du fotografering och kanske har ett eget sätt & egen insparation , du kanske är en höjdare på att måla eller att skriva dikter,eller att stötta dina vänner. Gör det som du är bra på! Visa oss andra vad du kan, det finns alltid någon som tycker lika & vill veta mera. Se framåt och försök! Det kommer löna sej!Studiedag ♥

Menan alla andra sitter å pluggar sitter man i soffan med en god frukost! Blir kanske högheden en sväng i kväll annars drar jag mej bort till tennisen♥ Grymt fint väder ute så jag ska nog gå ut en sväng och fota lite♥ vi hörs senare!


Bild på mej och sötaste linnea när vi va små♥
Puss♥!

alla♥dag

tjoo!♥

Sitter i plugget och har data, inte det roligaste men då kan man ju blogga och facebook♥
I morn har vi studiedag, så skönt! Och friluftsdag på torsdag! Nu blire snart bad! Aja vi hörs senare!

Tumblr_lzans6qnff1r5ysr7o1_500_large
wehartit♥


Puss♥


Högheden

hej! Blev ju högheden idag med ida, hade en awsome dag! Sen träffa vi Bella å bestämmde att vi skulle åka på onsdag igen eftersom att vi har studiedag! Men blir kvällsåkning, ska bli mysigt. Hade dagens fail , eller ska nog säga failar haha liften var ju elak. Träffa per å lite andra också, längtar till onsdag å torsdag!
Puss!

Tagga mello nurå!

Taggar mello! Rösta på ulrik nurå! puss

shopping instead..

hej! Blev ingen övernattning med nea, sjukling! Blev en sväng till charlottenberg istället, fick ett par nya skidor, rea på ur och penn så var bara tvungen, blev även några mysiga tofflor!I morgon drar jag och ida oss till skidbacken för att både träna och testa nya skidor, blir nog super. Blir att ladda inför mello med taco & mys♥!
Puss!


Baby don´t cry , just say fuck you and smile

Hej! Allt bra med er? Hoppas det! Sitter och raderar lite bilder, träning snart( taggad!) Hade "gris fotning" idag hihi ni kommer få reda på mer sen.  På fredag blire att sova över hos bäsa Linnéa, längtar! Blir kanske att rida colly också lite nervös så längesen jag red :o , idag berättade mamma att vi snart ska göra om mitt rum! Tack mammi , liksom rosaaktig tapet och snart 14 känns lite :/ men trivs. Nu ska jag stänga av datorn och göra lite matte inför provet imorgon!
Puss!

Design?

Hej på er! Ledsen för dålig uppd men har inte riktigt känt för det! Nu behöver jag er hjälp! Gör du gratisdesigners, känner du nån som görde eller har hittat en så snälla leav a coment! Den behöver inte vara jätte snygg, vill ha en enkel men ändå snygg design som man kan forma som man själv vill! Tacksam för hjälp! puss