< Till bloggens startsida

Ny design, vad tycks?

Äntligen har jag gjort en design jag är nöjd med! Känner mej riktigt nöjd, fattas bara någon ynka sak så är den färdig. Var på bio i går med Linnéa och såg dark shadows med johnny Deep, den var faktiskt rätt bra :) Sedan tog jag en tur till familjen som var på andra sidan stan och fikade och då blev det tårtkalas. Tänk att om bara ca 2 veckor är det sommar lov!! 7an har gott väldigt fort nästan för fort, men längtar. Nu ska jag ta en dusch och sedan slagga men vi hörs väl i morgon hoppas jag.
Kisses & god night!
idaa, jag & bengan

tjoo bre!

tjena! Tog en lite kort blogg paus men är tillbaka! Gud vad jag älskar mitt liv just nu 27grader, jordgubbar,drinkar,choklad! Älskart, igår var jag med kusinerna ut på sjön blev inget bad.. kallt! Ska slänga i mej lite mat för att sedan ta cykeln och dra ned till tennisträningen. It´s gona be hot today! Hoppas jimmie gör oss lite blöta, älskar verkligen utetennis! Love my life, peace!
Puss på er!
Tumblr_lzky72yhsj1r6evkbo1_500_large

Sommarjobb RIXfm festival

Då har man skickat en ansökan om att sommarjobba på  rixfm festival i sommar. Skulle vara grymt kul om man fick chansen! Det är bara att vänta och se, ikväll blir det grillning med mormor och morfar på den halvfärdiga altanen. Och i morgon om det blir lika bra väder ska jag för första gången paddla till fogden (åmåls fyr) och ta sjö/vatten bilder ut över vänern. Har inte paddlat sen i sommras så blir nog lite ostadigt kallt i vattnet om man skulle välta, men har aldrig vältat och det ska inte hända heller. Ha en bra kväll!
Puss&kram.

Hatar verkligheten

hemma idag och är sjuk! Gud vad jag hatar det, orkar knappt göra nån ting. Lågit nerbäddad i sängen hela morgonen och försökt sovit men det gick ju såklart inte. Moster ringde och frågade hur jag mådde, aww på sin egen födelsedag tänker hon på mej. Kankse kan måla lite i eftermiddag om jag orkar lägger isåfall upp bilder såklart. Nu blir det te och mys så vi hörs! kram 


hihi vad jag älskar min släkt!

väntan är stoooooor

Hej ! precis kommit hem från skolan och sitter ute i solen. Åhh längtar till sommarn, för då kommer (hoppas jag) min älskade tremäning Johanna och att jag och linnea ska ha så grymt kul hoppas jag :D Nej nu väntar jag på att få hem ett paket! Läger upp bilder mm när jag fått och öppnat det, nu ska jag göra en smothie och sedan blir det en sväng ut med kusinernas båt. Se you later!

puss!

liten brutta på bild (mej)